ÅRETS KOKKEDUELL

Koppen for redskaper rett på kjelen.

Når vi nå introduserer BABETTE™ har vi som mål å utruste deg og ditt kjøkken med det mest nødvendige. God arbeidsflyt og benkeplass er viktig for enhver Chef.  Plasser sleiva eller smaksskjeene dine rett i din BABETTE™ på kjelen. Merker på innsiden gjør at du også kan bruke den som målebeger. Mål, bland, og hell, rett fra din BABETTE™.

Et skritt mot et ryddigere kjøkken.

Fåes til veiledende pris kr 299,- i alle ledende kjøkkenutstyrsbutikker.

Oppskrift

Bakt piggvar

  • 2 piggvar, filetert
  • 1 ss smør
  • En klype salt
  • Raspet sitronskall fra en 1/2 sitron

Smørsaus

  • 1 sjalottløk
  • 1 dl hvitvin
  • 1 dl fløte
  • 300 g smør
  • Litt salt
  • Saften fra en 1/2 sitron
  • 2 ss ørretrogn
  • 2 ss løyrom
  • 2 ss gressløk
  • 1 bunt fersk dill
Komiker Ørjan Burøe møter verdensmester Ørjan Johannessen til kokkeduell

Del fileten i to, og legg skinnsiden opp på et stekebrett smurt med smør Bak filetene i ovn på 90 grader i ca 15 min. Dra av skinnet og riv over sitronskall.

Finhakk sjalottløk og fres i en kjele. Hell over hvitvin og reduser nesten helt inn. Tilsett fløte og kok i 5 minutter. Pis inn terninger av smør til en tykk saus. Smak til med salt og sitronsaft.

Ha i rogn, løyrom og finhakket gressløk rett før servering. Øs sausen over de bakte stykkene med røye. Topp med fersk dill.

Kjøkkenutstyr Babette - norsk serie anbefalt av verdensmester Ørjan Johannessen
BABETTE LOGO - NORSK KJØKKENSERIE ANBEFALT AV ØRJAN JOHANNESSEN
Kjøkkenutstyr Babette - norsk serie anbefalt av verdensmester Ørjan Johannessen

:::NORSK KJØKKENSERIE:::

Anbefalt av Ørjan Johannessen | Verdensmester Bocuse d´Or 2015-2017

I salg hos din nærmeste kjøkkenspesialist

Oversikt over butikker