Hvem er vi

Berit-Sofie Gulbrandsen
Eksportsjef

Berit har fokus på å gjøre Babette® til en salgssuksess først og fremst utenfor Norge: Hun har også ansvar for selskapets administrative funksjoner.

Berit har bachelor i Skipsfart og Logistikk fra Universitetet i Sørøst-Norge (2012). Hun har tidligere jobbet hos Altus Oil & Gas Services i Malaysia, Lukoil Lubricants i Slovakia og Swire Seabed i Bergen. Her arbeidet hun med salg, anbud, business development og markedsføring.

 

Edvard Lone Øverland
Styreformann

Eddie har lederutdannelse fra Forsvaret (1981) og er utdannet revisor fra Handelshøyskolen BI, Oslo (1984). De siste 20 årene har han jobbet i QA Resources AS med forbedrings- og utviklingsprosesser for en lang rekke selskaper som styreleder og/eller konsulent. Før dette var han bl.a. finansdirektør i SE Labels ASA, økonomidirektør i Ford Kverneland AS og økonomisjef i Ross Offshore ASA.

Han har også vært konsern regnskapssjef i Geophysical Company of Norway ASA (GECO) og revisor i Coopers & Lybrand (i dag PriceWaterhouseCoopers)

Per Asle Ousdal
Styremedlem

Per Asle er advokat/siviløkonom i Advokatfirma Bull Årstad DA. Han ble advokatfullmektig i firmaet i 1996 og partner i 1999. Han er utdannet siviløkonom fra NHH (1980) og har juridisk embetseksamen fra UiO (1995). Per Asle bistår privatpersoner og næringsdrivende med juridisk rådgivning og prosedyreoppdrag med hovedvekt på kontraktsrett, selskapsrett, skatte- og avgiftsrett, skiftesaker og bobehandling. Han har også i en årrekke innehatt en rekke styre-/tillitsverv i det lokale næringsliv.

Han har tidligere vært adm.dir. i finansieringsselskapet SR-Finans AS 1980-1990, egen konsulent- og rådgivningsvirksomhet 1990-1996.

Karl Morten Skjæveland
Styremedlem

Karl Morten er Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI (1998). Han har også Solstrandprogrammet til AFF (2010).

Karl Morten er COO i Optimarin AS og var tidligere Director Procurement & External sourcing i Kverneland Group ASA. Der har han også vært Supply Chain Manager og Operations Manager warehouses, deriblant to år i Giessen, Tyskland.

.